AcasăActualitateDiscuție ireală între George Simion și jandarmerița trimisă să-l scoată din Ministerul...

Discuție ireală între George Simion și jandarmerița trimisă să-l scoată din Ministerul Energiei. „De asta scrie pe mine Dialog”

Deputatul AUR George Simion, prezent la Ministerul Energiei, unde trebuia să susțină o conferință de presă ministrul Virgil Popescu, a refuzat să părăsească clădirea la solicitarea Jandarmiei. După ce un jandarm s-a prezentat în clădire să-i ceară să iasă afară iar Simion a refuzat, un reprezentant al Jandarmeriei responsabil cu „Dialogul” s-a dus în sala de conferințe de presă și a încercat să-l convingă pe liderul AUR să iasă din Minister.

Sergent-major Mărgărit, Direcția Generală a Jandarmeriei Municipiului București: „Vă rog să mă însoțiți afară”.

George Simion: „Nu doresc. Vă ofer buletinul meu”. Simion îi oferă buletinul jandarmului responsabil de dialog.

Sergent-major Mărgărit, Direcția Generală a Jandarmeriei Municipiului București: „Nu doriți să mă însoțiți în afară, nu?”

George Simion: „Nu”.

Sergent-major Mărgărit, Direcția Generală a Jandarmeriei Municipiului București: „Ar trebui să știți…”

George Simion: „Nu cred că trebuie să faceți…(neinteligibil – n.red). Eu doresc să particip la această conferință de presă”.

Sergent-major Mărgărit, Direcția Generală a Jandarmeriei Municipiului București: „Am înțeles. Doar că beneficiarul nu dorește să…”

George Simion: „E problema beneficiarului. Suntem adversari politici. Nu cred că trebuie să intervină”.

Sergent-major Mărgărit, Direcția Generală a Jandarmeriei Municipiului București: „Beneficiarul dorește să părăsiți această zonă…”

George Simion: „Eu v-am explicat că nu. Mai aveți treabă cu buletinul meu?”.

Sergent-major Mărgărit, Direcția Generală a Jandarmeriei Municipiului București: „Țin să vă aduc la cunoștință că dacă nu părăsiți de bună voie zona cu mine, o să fim nevoiți să vă luăm noi”.

George Simion: „Bine, nicio problemă. Mulțumesc frumos”.

Sergent-major Mărgărit, Direcția Generală a Jandarmeriei Municipiului București: „Deci nu doriți să…”

George Simion: „Nu mă, v-am spus…nu trebuie să repetăm. Mulțumesc frumos”.

Sergent-major Mărgărit, Direcția Generală a Jandarmeriei Municipiului București: „Păi eu nu mă repet, dar cred că ar fi mai bine pentru dumneavoastră și cred că știți deja ce ar trebui să faceți”.

George Simion: „Nu, nu, dumneavoastă nu faceți aprecieri. Mi-ați comunicat, mulțumesc”.

Sergent-major Mărgărit, Direcția Generală a Jandarmeriei Municipiului București: „Știți că tulburați…o activitate publică aici”.

George Simion: „Nu tulbur nimic. Nu fac nimic. Dumneavoastră tulburați. Eu stau aici. Mulțumesc. Haideți că nu intrăm în dialog, mulțumesc”.

Sergent-major Mărgărit, Direcția Generală a Jandarmeriei Municipiului București: „Ba eu cred că intrăm în dialog, că de asta am și venit și de asta scrie și pe mine „Dialog”, ca să intrăm în dialog”.

George Simion: „Mulțumesc”.

Sergent-major Mărgărit, Direcția Generală a Jandarmeriei Municipiului București: „N-aveți de ce să-mi mulțumiți. O să-mi mulțumiți după ce o să mă însoțiți pe mine afară”.

George Simion: „Nu”.

Sergent-major Mărgărit, Direcția Generală a Jandarmeriei Municipiului București: „Țin să vă aduc din nou la cunoștință…”

George Simion: „Mi-ați adus, mulțumesc. Nu doresc. Veniți dumneavoastră. Mulțumesc”.

Ulterior, George Simion a părăsit sediul Ministerului Energiei, spunând că va merge la „Ora Guvernului”, unde invitat era ministrul Mediului Tanczos Barna.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, nu s-a prezentat la conferința de presă de la Minister care trebuia să înceapă luni de la ora 12:30, pentru a clarifica OUG prin care este reglementată așa-zisa „taxă pe soare”. Aceasta este o taxă care ar urma să fie impusă prosumatorilor ce investesc în panouri fotovoltaice pentru producția proprie de energie. Ministrul nu s-a prezentat pentru că George Simion era prezent în sală.

Ministrul Energiei a fost apostrofat în trecut de mai multe ori de deputatul AUR, inclusiv la Parlament.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.