Disperarea unui MEDIC: ”Devenim campioni la mortalitate. Trec anii, trece moartea prin noi. Nu învățăm nimic”

0
23

Medicul cardiolog Vasi Rădulescu face o comparație între eșecul campaniei de vaccinare împotriva HPV, din 2008, cu ceea ce se întâmplă în zilele noastre, când România devine ”campioană la mortalitate” și demonstrează cum, încă o dată, nu învățăm nimic din trecutul nostru.

Medicul Vasi Rădulescu amintește cum unii activiști au atacat campania de vaccinare împotriva HPV, în 2008, ”acel virus care ne face „campioni” în Europa la cazuri și mortalitate în cancerul de col uterin”.

”2008 – se încearcă o campanie de vaccinare împotriva HPV, acel virus care ne face „campioni” în Europa la cazuri și mortalitate în cancerul de col uterin.
Rezultat? Fiasco. Au sărit imediat unii care au zis că vaccinurile sunt criminale, dau infertilitate la fetițe, vor să controleze populația și alte inepții. S-au aruncat sute de mii de doze luate de MS pentru că vaccinarea a fost refuzată de majoritatea părinților.
2021 – suntem în pandemie, e cumplit peste tot. Așteptăm vaccinurile ca pe o salvare. Ele vin. Începe campania de vaccinare și la noi.
Rezultat? Jale. Vaccinuri criminale, oculta, vor să ne omoare. Oficialii relaxează tâmp, fac o campanie șubredă, vând sau aruncă milioane de doze de vaccin. Devenim „campioni” la mortalitate. Ne arată toți cu degetul, suntem de râsul lumii.
Trec anii, trece moartea prin noi.
Nu învățăm nimic.
Țara asta nu prea are nicio șansă.
Îi înțeleg perfect acum pe cei ce pleacă.
V.”