Dmitri Medvedev a confirmat! Când se va opri, de fapt, războiul din Ucraina?

Informația momentului despre războiul din Ucraina. S-a aflat ce planuri are Rusia, dar și cât vor mai dura acestea. Fostul preşedinte Dmitri Medvedev, acum vicepreşedinte al Consiliului de Securitate al Rusiei, a declarat că Moscova nu va renunţa la campania sa militară din Ucraina, chiar dacă Kievul ar renunţa la aderarea în NATO.

Pe de altă parte, el adaugă că Rusia este pregătită să poarte discuţii cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski în anumite condiţii.

„Apartenenţa ucraineană la NATO este inacceptabilă pentru Moscova. Chiar dacă Ucraina renunţă la intenţia sa de a adera la Alianţa Nord-Atlantică, este deja tardiv şi insuficient pentru a stabili pacea”, a declarat Medvedev.

Rusia îşi va continua campania militară în Ucraina până când obiectivele sale vor fi atinse. Putin vrea să „denazifieze” Ucraina. Kievul şi Occidentul afirmă că acesta este doar un pretext fără temei pentru un război de cucerire.

Amintim că Rusia şi Ucraina au purtat mai multe runde de negocieri de la începutul invaziei, dar nu au făcut progrese şi există puţine perspective pentru ca discuţiile să fie reluate curând.

„Aceste discuţii vor depinde de modul în care se desfăşoară evenimentele. Suntem pregătiţi să ne întâlnim cu Zelenski”, a conchis Medvedev.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri