x


  • EUR
    4.7354
    USD
    4.2876
string(16) "instant-articles"

Domeniul care angajează URGENT 4.000 de oameni

"Cele peste 4.000 de locuri de muncă din industria berii generează şi altele în domenii conexe, precum industria ambalajelor, a transporturilor, utilităţilor, în zona de marketing şi publicitate, scopul activităţii fiind acela de a folosi în întregime materia primă din ţară", a afirmat ministrul Petre Daea.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 03.04.2019, 11:09

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a susţinut recent că cele peste 4.000 de locuri de muncă din industria berii generează şi altele în domenii conexe, precum industria ambalajelor, a transporturilor, utilităţilor, în zona de marketing şi publicitate, iar scopul activităţii este de a folosi în întregime materia primă din ţară.

 

Potrivit unui comunicat al Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, ministrul a subliniat că industria berii constituie un exemplu prin faptul că procesează intern materiile prime din agricultura românească şi creează un lanţ valoric cu efecte economice pozitive. În fabricarea berii, hameiul şi orzoaica provin din surse autohtone într-o proporţie considerabilă de 70%.