x


  • EUR
    4.7537
    USD
    4.3082
string(16) "instant-articles"

Dorel toarnă ciment direct pe iarbă. Primarul: iarba era tăiată

Mai mulți muncitori au făcut o lucrare în bătaie de joc la o grădință.

Author: Mihai Voican | Sursa: Hotnews | Publicat: 02.07.2019, 12:13

​​

​​Muncitorii care lucrează la amenajarea locului de joacă al unei grădinițe din județul Dolj au găsit o metodă ingenioasă de a asfalta curtea instituției: toarnă asfaltul direct pe iarbă, potrivit unor imagini postate pe Facebook. Primarul localității are o explicație: cimentul rămăsese de la alte lucrări și nu știau unde să îl ducă, iar iarba era tăiată.

 

În imagini postate pe Facebook se poate observa cum patru muncitori toarnă ciment direct pe iarbă, pentru modernizarea locului de joacă de la grădinița din comuna Moțăței.

 

Primarul comunei Moţăţei, Constantin Enea, le ia apărarea muncitorilor şi spune că rămăsese ciment de la alte lucrări, iar iarba era tăiată.

 

“Cimentul pe care l-au turnat la grădiniţă a rămas de la alte lucrări şi nu ştiau unde să îl ducă. Am zis să îl ducă în curtea grădiniţei, la locul de joacă. Am şi primit recomandări de la cei cu inspecţia muncii să facem un loc cu două leagăne şi tobogan puse pe o placă de ciment pe care să se pună un covor de cauciuc, ca să nu se accidenteze copiii. Locul pe care s-a turnat cimentul respectiv este foarte mic. Nu este un spaţiu foarte mare. În plus, iarba este tăiată şi este pusă şi o plasă de sârmă. Nu este o investiţie. Pur şi simplu oamenii respectivi au vrut să facă un bine, să toarne ciment. Nu se pune problema că nu am fi avut piatră, pentru că aveam pe stoc. Cu siguranţă, vor folosi piatra atunci când va fi nevoie”, a spus primarul comunei Moţăţei.

 

Placa de ciment turnată de muncitori este exact sub o parte a unui balansoar pentru copii.

 

Primarul din Moţăţei spune însă că lucrările la locul de joacă vor continua şi se vor face aşa cum trebuie.