AcasăActualitateJustitieDosar penal după ce Ion Ștefan, fost ministru al Dezvoltării, a convocat...

Dosar penal după ce Ion Ștefan, fost ministru al Dezvoltării, a convocat capii Poliției din Vrancea

Corpul de control al Ministerului de Interne a sesizat parchetul după ce Ion Ștefan, fost ministru al Dezvoltării, a convocat capii Poliției din Vrancea pentru a le cere socoteală că fiul său a fost oprit în trafic, potrivit surselor G4Media.ro.

Procurorii fac cercetări pentru a stabili dacă prefectul de Vrancea ar fi comis infracțiunea de abuz în serviciu, iar fostul ministru Ion Ștefan ultraj, au precizat aceleași surse.

Fostul ministru al Dezvoltării, Ion Ștefan (care a demisionat recent din PNL, alăturându-se fostului președinte liberal Ludovic Orban, în grupul de parlamentari neafiliați), le-a cerut șefilor Poliției din Vrancea să nu îi mai oprească băiatul în trafic, în timpul unei discuții pe care a avut-o cu aceștia în biroul prefectului de Vrancea – potrivit informațiilor G4Media.ro, confirmate de șefii poliției. “Nu-mi mai opriți băiatul în trafic”, ar fi spus deputatul de Vrancea. Corpul de control al Ministerului de Interne efectuează o anchetă acum pentru a analiza comportamentul prefectului.

 

Ultimele Articole