AcasăEconomieDouă asocieri de firme au depus oferte pentru extinderea şi modernizarea Aeroportului...

Două asocieri de firme au depus oferte pentru extinderea şi modernizarea Aeroportului Internaţional Craiova. Valoarea contractului este de peste 350 de milioane de lei

Aeroportul Internaţional Craiova a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că la data de 1 februarie, a fost publicată în SEAP Declaraţia de participare privind procedura de licitaţie deschisă  pentru atribuirea Contractului „Proiectare  şi Execuţie  lucrări pentru  proiectul  Extinderea  şi  modernizarea  Aeroportului Internaţional Craiova”.

 

Valoarea estimată a contractului este de 351.001.449,96 lei fără TVA. 

 

La procedura de licitatie au depus oferte două asocieri de firme. Este vorba de Asocierea Bog’art + Drumuri Bihor + Drum Asfalt+ UTI Construction and Facility Management şi de Asocierea Construcţii Erbaşu + Grup Primacons+ Váhostav – SK, A. S., prin lider Construcţii Erbaşu.

 

În cadrul contractului vor fi realizate mai multe lucrări, printre care: terminal de pasageri, parcare, drumuri de acces şi centrală fotovoltaică, amenajarea suprafeţei nivelate a benzii pistei şi a benzii căii de rulare, drumuri rutiere de acces şi drumuri tehnologice, puncte de acces şi control, platformă de degivrare aeronave şi de îmbarcare-debarcare, platformă de întoarcere pe pistă.  

 

Contractul face parte din Proiectul „Extinderea şi modernizarea Aeroportului Internaţional Craiova“, cu o valoare totală de 479.273.902,31 lei inclusiv TVA, din care cofinanţare UE 280.518.150,44 lei fară TVA.

 

Perioada de implementare a proiectului este de 25 luni.

Ultimele Articole