x


  • EUR
    4.8736
    USD
    4.1619
string(6) "social"

DOVADA că Gabriela Firea a mințit cu privire la prezența sa în clasă cu copiii săi

Gabriela Firea revine cu explicații legate de prezența sa în clasă, alături de soțul său, Florentin Pandele, împreună cu cei doi copii ai lor. Ea prezintă o cronologie care contrazice însă declarațiile inițiale. Firea acuză din nou "presa plătită gras de guvern și PNL".

Autor: Alice Drăghici | Sursa: Money.ro | Publicat: 16.09.2020, 11:58

Gabriela Firea și soțul ei, Florentin Pandele, primarul din Voluntari, au mers în sala de clasă, alături de copiii lor, deși în contextul pandemiei este interzis accesul în incinta unităților de învățământ, după cum o arată ghidurile Ministerului Educației. Aceștia au și postat pe pagina de Facebook o poză din sala de clasă , poză care ulterior a fost ștearsă. Postarea a stârnit pe Facebook revolta mai multor părinți care și-au lăsat copiii la poarta școlii.

 

Contactată de HotNews.ro, Gabriela Firea susținea că la școala respectivă toti părinții cu elevi în clasele mici au intrat în grupuri de câte 5 persoane.

 

„Toți părinții cu elevi în clasele mici au intrat în grupuri de câte 5 persoane doar pentru a lua manualele, câteva minute. Am avut masca în interior, am dat-o jos pentru câteva secunde, la fotografie. Noi oricum nu am interacționat cu nimeni în școală pentru că nu sosiseră ceilalți părinți și copii”.

 

La o zi de la apariția fotografiilor, Gabriela Firea revine cu un mesaj pe Facebook în care susține că, de fapt, a intrat în școală împreună cu Pandele și cu copiii duminică seară și au făcut o fotografie 10 secunde.

 

Deși e evident că minte, Firea acuză din nou “presa plătită gras de guvern și PNL”.