AcasăInstant ArticlesDRAGA OLTEANU MATEI, ultimul INVTERVIU: "Eu și soțul meu ne-am propus la...

DRAGA OLTEANU MATEI, ultimul INVTERVIU: “Eu și soțul meu ne-am propus la un moment dat să murim împreună”

Actrita Draga Olteanu Matei a murit miercuri, 18.11.2020, la varsta de 87 de ani. In 12 octombrie 2020 a difuzat un interviu cu Draga Olteanu Matei, realizat de Irina Pacurariu in cadrul emisiunii “Reteaua de idoli”.

 

Ne întoarcem la STAREA DE URGENȚĂ?! Răspunsul ferm al premierului Orban

 

 

 Retrasa din viata publica, Draga Olteanu Matei a declarat in emisiunea de la TVR ca nu se plictiseste deloc, profitand de timpul pe care il are pentru a citi. “Adevarul e ca eu nu am prea fost plimbareata. Cata vreme ai invatat alfabetul nu ai cum sa te pierzi. Sunt atat de multe carzi inca necitite. Am atatea carti pe care nu le-am citit. Citesc, mai vorbesc la telefon cu prietenii, mai scriu cate ceva. Stau de vorba cu mine insami”, a declarat Draga Olteanu Matei, la TVR.

 

Cine se vaccinează primul?! Ce spune Orban despre vaccinarea anti-covid în România

 

 

In aceeasi emisiune, actrita a facut si o marturisire tulburatoare, aratand ca “vorbeste” cu sotul sau, decedat in urma cu sapte ani. “El pentru mine nu a murit. El a ramas in sufletul meu. Chiar ne propuneam la un moment dat sa murim impreuna. El a suferit un infarct, era in spital. Eu i-am dus niste floricele si i-am scris: la viata eu te chem, dar ia aminte, acesta e lucru cel mai important, te previn ca o iau inainte si o sterg in neant, dar s-a intamplat invers”, a mai declarat actrita care a fost casatorita cu sotul sau 44 de ani.

In aceesi emisiune Draga Olteanu Matei a declarat ca si-a castigat painea de toate zilele cu meseria sa.

“Dupa prima difuzare m-a sunat sa-mi spuna ca i-am pus in fata o oglinda si va trebui sa se obisnuiasca cu ceea ce-a vazut in ea. I-am replicat doar ca multora ne-ar placea la 87 de ani asa oglinda…”, a scris realizatoarea emisiunii, Irina Pacurariu, dupa difuzarea interviului.

Ultimele Articole