x


  • EUR
    4.7260
    USD
    4.2193
string(7) "politic"

Dragnea despre demisia lui Rădulescu: Demisia de onoare nu se cere. Dacă ai onoare, ţi-o dai

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, la Timişoara, că regretă faptul că a cedat în faţa organizaţiei Argeş şi a aprobat candidatura deputatului Cătălin Rădulescu, dar şi că “demisia de onoare nu se cere, dacă ai onoare, ţi-o dai”.

Author: Ionut Lupescu | Sursa: Mediafax | Publicat: 18.03.2017, 17:51

Liviu Dragnea a fost întrebat, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă organizată la sediul Consiliului Judeţean Timiş,dacă are o armă acasă şi dacă da, ce ar face cu ea, cu referire la cazul deputatului Cătălin Rădulescu, care a afirmat că are o mitralieră AKM pe care este pregătit s-o folosească.

 

„Nu am armă acasă, nu am ce să vă răspund ce aş face cu ea. Nu este o regulă în PSD. Regret că a avut o astfel de atitudine colegul nostru şi poate regret şi faptul că am cedat în faţa organizaţiei Argeş de a semna candidatura dumealui pentru acest mandat de parlamentar”, a declarat preşedintele PSD.

 

Liviu Dragnea a mai afirmat că va propune “cel puţin” suspendarea lui Cătălin Rădulescu din calitatea de membru PSD pentru o perioadă determinată.

 

„Voi propune colegilor mei cel puţin suspendarea din calitatea de membru PSD pentru o perioadă determinată. Am zis cel puţin. Afirmaţiile acestui domn sunt total inacceptabile şi periculoase, în acelaşi timp”, a afirmat liderul PSD.

 

Întrebat dacă îi cere demisia de onoare, Dragnea a precizat că “demisia de onoare nu se cere, dacă ai onoare, ţi-o dai. Eu tot îi transmit semnale, hotărăşte dumnealui ce face până la urmă”.

 

Poliţiştii din Argeş au verificat armele deţinute de parlamentarul PSD, Cătălin Rădulescu, l-au audiat şi au decis, vineri, să îi suspende dreptul de a le deţine şi de a-i anula permisul de port-armă, după ce acesta a declarat că are o mitralieră AKM cu care a luptat la Revoluţie, pe care este pregătit să o folosească.

 

Deputatul Cătălin Rădulescu a afirmat, recent, într-un interviu că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi se declară pregătit să o folosească din nou.

Totodată, el a criticat protestatarii din Piaţa Victoriei.