x


  • EUR
    4.8359
    USD
    4.0751
string(7) "politic"

Dragnea, la Guvern pentru discuția cu miniștrii privind descentralizarea: Ăsta nu e Guvern alandala

Liderul PSD a ajuns la sediul Executivului unde urmează să vină și președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, dar și miniștrii cu care liderii coaliției de guvernare vor discuta despre procesul de descentralizare. Dragnea s-a arătat nemulțumit din cauza faptului că membrii Guvernului nu sunt de acord cu acest proces.

Autor: Alice Drăghici | Sursa: Money.ro | Publicat: 29.03.2018, 17:22

Preşedintele PSD a transmis, joi, un avertisment miniştrilor din Cabinetul Dăncilă, spunând că cine nu îşi asumă, inclusiv problemele legate de descentralizare, nu poate fi membru al Guvernului.

 

 

Dragnea a declarat că discuţia referitoare la descentralizare „nu va fi complicată”.

 

„Nu sunt un om dur, dar sunt riguros şi exigent şi nu mă pot uita în ochii dumneavoastră peste doi ani să să spun: nu am putut, că nu au vrut miniştrii. Ei când au acceptat să fie miniştri, au acceptat toate problemele de guvernare. Ori susţin programul de guvernare pe care l-au asumat şi dau drumul la dezvoltarea sectorială, ori dacă nu îşi asumă nu mai pot sta în Guvern. Ăsta nu e Guvern alandala, ci unul care pune în practică un program de guvernare complicat. Nu mai e de joacă cu descentralizarea”, a spus ferm Dragnea.