AcasăGeneralDragoş Stanca: Înregistrările de la Ronewmedia 5.0 vor fi disponibile pay-per-view pe...

Dragoş Stanca: Înregistrările de la Ronewmedia 5.0 vor fi disponibile pay-per-view pe MONEY.RO

“Piaţa de publicitate online din România, aşa cum a spus şi reprezentantul Google care participă la Ronewmedia, suntem încă la început. Chiar dacă este o piaţă în creştere, mai sunt multe lucruri de făcut. Dacă o spun cei de la Google, aşa e. Încă se cheltuiesc puţini bani pe publicitatea online. Undeva între 5-7% din bugetele de publicitate”, a spus Dragoş Stanca, managing director F5.

“La Ronewmedia 5.0 va fi primul discurs Facebook ţinut în România despre noutăţile ce vor veni pe reţeaua socială. Şi cei de la Yahoo şi Google vor veni cu ştiri proaspete la Ronewmedia 5.0. Avem 1.000 de participanţi până în acest moment. Succesul se datorează numelor mari care au venit la această ediţie. Mâine va fi ziua trainingurilor şi a workshop-urilor”, a mai adăugat Stanca.

Cei care nu au reuşit să-şi rezerve un loc în sala pentru prima zi de Ronewmedia au ocazia de urmări transmisiunea directă prin live-streaming pe website-ul evenimentului www.Ronewmedia.ro/live , în sistem pay per view. Opening Debate va putea fi vizionat gratuit, în timp ce prezentările vor fi contra cost, cu plata prin SMS la numărul 7415. Mesajul trebuie să conţină unul din textele: rnm1 – pentru sesiunea dintre orele 11:00 şi 13:15; rnm2 – sesiunea dintre orele 14:15 şi 17:00; respectiv rnm3 – sesiunea dintre orele 17:00 şi 19:30; fiecare fiind taxat cu 5 Euro.

Ultimele Articole