DRAMĂ! A fost în mașina care a lovit ursul din Harghita! “Se trezeşte ţipând!”

0
DRAMĂ! A fost în mașina care a lovit ursul din Harghita! “Se trezeşte ţipând!”

Un urs a fost lovit de maşină, sâmbătă seara, în judeţul Harghita şi a fost lăsat în agonie, ore în şir, pe marginea drumului. Lipsa de reacţie a autorităţilor a stârnit un val de controverse în mediul online, oamenii arătându-se revoltaţi de faptul că nimeni nu i-a curmat chinul bietului animal. Din păcate, teribilul accident nu a avut drept victimă doar ursul. O familie sărmană a rămas fără maşina de care are nevoie în fiecare zi, iar o fetiţă de doi ani, care se afla în automobil în momentul impactului, a rămas cu traume.

 

Jurnalistul Vlad Ursuleanu povesteşte că a fost în vizită la familia care a lovit cu maşina ursul ce se afla pe drum, sâmbătă seara, în Harghita.

 

Şoferul, tatăl unei familii numeroase, se plânge că a rămas fără maşina de care are nevoie în fiecare zi şi că nimeni nu îl va despăgubi. Bărbatul spune că, în momentul impactului, în autoturism se afla şi fiica sa, o fetiţă de numai doi ani, care, din fericire, a scăpat nevătatămată. Totuşi, copila a făcut un atac de panică, iar noaptea se trezeşte ţipând că vine ursul.

 

Oamenii mai povestesc că trăiesc cu teama urşilor care s-au înmulţit excesiv în ultima vreme.

 

“Am fost în vizită la familia care s-a ciocnit cu ursul.

 

Tare s-au bucurat că se interesează cineva și de ei, că au urmărit toate știrile și numai de urs aveau grijă.

 

 

Articolul integral pe ROMÂNIATV.NET