AcasăEconomieAlimentarDrept la replică Auchan România

Drept la replică Auchan România

În urma apariției unui material în care se relata închiderea temporară a zonelor alimentare din patru hipermarketuri Auchan din București de către ANPC, compania a transmis un drept la replică pe care vi-l prezentăm mai jos:

”Confirmăm faptul că reprezentanți ai ANPC au derulat astăzi  (ieri, n.r.) un control în câteva magazine. Autoritatea ne-a sesizat mai multe aspecte, diferite de la un magazin la altul, a căror remediere a fost dispusă imediat, fiind deja finalizată în cea mai mare măsură. Urmează să transmitem către OPC București, mâine dimineață, solicitările ce se impun în vederea redeschiderii către consumatori a zonelor supuse controlului din magazinele în cauză.

Toate magazinele noastre au sisteme de audit și control al calității, avem implementată respectarea standardelor ISO pentru managementul calității – fiecare hipermarket beneficiind și de un responsabil de calitate dedicat acestora – toate cu scopul de a răspunde cât mai bine prevederilor legale. De asemenea, magazinele noastre respectă măsurile pentru protecție sanitară împotriva Covid-19. Ne asigurăm clienții că vom crește și mai mult gradul de vigilență și control în această perioadă.

Reprezentanții Auchan”

Ultimele Articole