DRULĂ, mesaj direct: ”RĂDOI, s-a terminat!”

0
54

După ce a depus o plângere penală la DNA pentru greva de la metrou, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a reluat acuzațiile la adresa „mafiei”:

 

Raed Arafat a făcut anunțul. Mai avem sau nu voie să ieșim din localități?

 

 

„Rădoi, s-a terminat!’ Ceea ce ai facut zeci de ani nu mai merge. Este absolut inadmisibil ca o infrastructua critica nationala sa fie blocata, sinele sa fie ocupate prin multiple infractiuni. Voi unde va credeti? V-a mers pana acum, nu va mai merge.

 

RĂDOI de la metrou, mesaj din subteran: ”Suntem ca minerii”

 

 

Nu a fost nimeni concediat de la metrou, cine spune astfel minte cu nerusinare penala. Sunt doar 10 oameni care si-au inaintat dosarul de pensie. De asemenea, niciun salariu nu a fost redus”.

Ion Rădoi este șeful sindicatului de la metrou.

 

Demnitarul a cerut autorităților să intervină de urgență. “Statul nu va mai da nici un pas în spate în fața mafiei.  Este o acțiune pe care o consider ilegală. Niște oameni au ocupat un spațiu și nu i-au lăsat pe colegii lor să mearg la muncă. Cer autorităților să restabilim ordinea și circulația metroului. Există susținerea întregului Guvern. Nu sunt laș să las capul jos, ca ministru. Am făcut apel la ei să renunțe, nu merită să te duci la pușcărie pentru Rădoi”, a spus Cătălin Drulă.