x


  • EUR
    4.7538
    USD
    4.2013
string(4) "news"

Drumurile din România au gropi în ele cât trei Case ale Poporului

Programul de reparaţii al CNAIR pentru acest an prevede plombarea a unui milion de metri pătraţi de gropi. Împreună cu alte lucrări de reparaţii, aceasta va costa 160 de milioane de lei. Până în prezent, din programul anual, s-au realizat doar 5% din lucrări.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 13.04.2017, 8:48

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România are în plan ca, în 2017, să plombeze un milion de metri pătraţi de gropi apărute pe drumuri, dar va efectua şi alte lucrări de reparaţii, pentru care va cheltui 161 de milioane de lei, potrivit informaţiilor CNAIR oferite Capital.

 

Pentru a vă face o imagine asupra dimensiunii totale a gropilor din România, precizăm că Palatul Parlamentului, cunoscută publicului cu denumirea de Casa Poporului, are o suprafaţă desfăşurată de 330.000 de metri pătraţi iar un stadion de fotbal are o suprafaţă de circa 6.000 de metri pătraţi. Deci, dacă am aduna dimensiunile tuturor gropilor de pe sosele ţării, am avea o mare groapă cât trei Palate ale Parlamentului sau cât 160 de terenuri de fotbal.