După ”Survivor”, Natalia Duminică s-a întors la ”dansul din buric”!  Face și 2000 de euro pe noapte

A avut momentul său de celebritate la ”Survivor”, reality show-ul de succes al Pro TV  dar, după emisiune s-a reîntors printre mese, unde dansează din buric! 

Și chiar este mândră de meseria sa, mai ales că  uneori face și 2000 de euro pe seară. Basarabeanca (32 de ani),  ce se trage dintr-o familie de dansatori (chiar și mama sa, Aliona Duminică a fost coregraf și are propria școală de belly dance, iar tatăl său este solist de muzică populară), se află în Sri Lanka. Loc unde angajamentele merg bine față de România, unde un astfel de dans este des confundat cu unul erotic.

După ”Survivor”, Natalia Duminică s-a întors la ”dansul din buric”! Are contracte și în Sri Lanka

”Fac mai mulți bani în România în luna decembrie pentru că sunt multe evenimente de Crăciun sau aproape de Crăciun, la care sunt invitată. Deja sunt cu programul full. Am și patru sau cinci evenimente pe seară. Fac și 2.000 de euro”, spune dansatoarea Natalia Duminică cea care a ajuns în jungle din Republica Dominicană, în echipa ”Faimoșilor” odată  cu fostul mare gimnast Marian Drăgulescu.

Dansatoarea este nevoită să se tot unduiască în această perioadă, mai ales că are de plătit un credit de 140.000 de euro, pe apartamentul pe care l-a luat cu avansul primit de pe urma participarii la Survivor România.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri