AcasăMoney&PeopleEa e cea mai frumoasă fată din lume /GALERIE FOTO! Fotomodelul Thylane...

Ea e cea mai frumoasă fată din lume /GALERIE FOTO! Fotomodelul Thylane Blondeau s-a întors pe podiumul de modă

De mică, Thylane Blondeau a atras toate privirile și atenția celor care alcătuiesc clasamente cu cele mai frumoase fețe perfecte din lume.

Dacă la șase ani a fost numită ”cel mai frumos copil din lume” (pictorialele sale de atunci, ce reliefau ochii albaștri și părul cârlionțat al franțuzoaicei au ajuns în toate revistele dedicate frumosului feminin), de la 15 ani fotomodelul păstrează titlul unic de ”cea mai frumoasă fată” de pe mapamond.

Thylane, fiica fostului mare fotbalist  Patrick Blondeau și a modelului francez Veronika Loubry, are o carieră de succes în lumea modellingului, nefiind eveniment important din industria modei la să nu fie invitată pe podium. Cum a fost recent desfășurata Săptămână a Modei de la Paris unde Thylane Blondeau a atras toate privirile și blitz-urile. Frumoasa este o prezență activă și pe rețelele sociale unde, doar pe Instagram, este urmărită de 5,6 milioane de admiratori.

Thylane Blondeau, cea mai frumoasă fată din lume

Ea e cea mai frumoasă fată din lume.Thylane Blondeau s-a întors pe podiumurile de modă

Născută în 2001, în Aix-en-Provence, în Franța, Thylane a devenit cel mai tânăr model care a apărut pe coperta unei reviste, după ce a pozat pentru Vogue la vârsta de 11 ani Blondina a fost comparată adesea cu Brigitte Bardot, care a apărut în revista Elle la vârsta de 15 de ani. Este model Dolce & Gabbana și L’Oreal, dar are și propriul brand vestimentar, intitulat Heaven May.

Pentru câțiva ani, Thylane Blondeau a dispărut de pe podiumurile de modă după ce s-a confruntat cu probeleme de sănătate. Modelul a suferit mai multe operații pentru a îndepărta niște chisturi ovariene. În toată acestă perioadă și-a ținut a curent urmăritorii în mediul online.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.