AcasăMoney&PeopleEBA e de nerecunoscut! A slăbit îngrijorător /FOTO

EBA e de nerecunoscut! A slăbit îngrijorător /FOTO

EBA, alias Elena Băsescu, a ajuns de nerecunoscut. Dacă, după cea de-a treia naștere s-a pus serios pe slăbit, fiind lăudată pentru silueta impecabilă, la doi ani de atunci fiica fostului președinte al României a ajuns ”piele și os”.

Mezina lui Traian Băsescu, care înainte să ajungă mama și europarlamentar a fost model, i-a îngrijorat pe toți toți cei o știu cu ultimele sale apariții. EBA a dat jos în ultimii trei ani mai mult de 30 de kilograme, după părerea multora fiind nu slabă ci în pragul anorexiei. Și ultimele instantanee postate chiar de ea o arată pe EBA la o nuntă ori o ședintă de mișcare în aer liber, într-o ținută în care se văd coastele și brațele extrem de subțiri.

EBA e de nerecunoscut. În trei ani a dat jos mai mult de 30 de kilograme

Elena Băescu (42 de ani), mama a trei copii- Anastasia (4 ani), Traian Jr (7 ani), și Sofia Anais (8 ani)- a avut probleme cu greutatea după ce l-a adus pe lume pe  băiețelul său, dar s-a pus riguros pe slăbit și tonifiat musculatura. Mulți sunt de părere că a exagerat cam mult, după ce a trecut prin ultima naștere, în prezent fiind la fel de slabă ca în perioada adolescenței.

EBA, căci așa i-a rămas porecla după campania pentru eurpoparlamentarele din  2009, este una dintre cele mai curajoase mămici din high life-ul autohton, căci a ales să crească singură copiii săi.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.