Echipamente HoReCa de bar, pentru racorirea clientilor in lunile de vara

Temperaturile din ce in ce mai ridicate din termometre, coroborate cu succesul campaniei de vaccinare si eliminarea treptata a restrictiilor, conduc catre o singura concluzie: sezonul estival 2021 va fi unul mult mai plin de viata decat cel anterior, care a urmat unei perioade de doua luni de stare de urgenta.

 

In concluzie, daca sunteti detinatorul sau administratorul unui bar, cu siguranta cel mai cautat tip de unitate de alimentatie publica in lunile de vara, este obligatoriu sa va asigurati ca dispuneti de tot ceea ce este nevoie pentru a va racori clientii. Citind acest articol in continuare, veti afla care sunt echipamentele HoReCa pe care trebuie sa le achizitionati in acest sens.

 

Furnizorul Fresco Expert, care sustine geniul in bucatariile profesionale din Romania inca din anul 1992, va pune la dispozitie numeroase echipamente HoReCa pentru bar. Toate acestea provin de la branduri renumite la nivel international, avand garantia calitatii, a fiabilitatii, a unei durate indelungate de viata si, nu in ultimul rand, a unui consum redus de energie electrica.

 

Folosindu-va de tehnologiile moderne de care dispun acestea si de productivitatea lor ridicata, puteti fi sigur ca veti face fata unui flux aproape continuu de clienti insetati, atat la propriu, cat si la figurat, de produsele pe care le comercializati.

 

Fara alte introduceri, iata cateva exemple de echipamente HoReCa de bar, din oferta furnizorului Fresco Expert:

 

  1. Dispenser si dozator de bauturi. Aceste echipamente HoReCa reprezinta una dintre cele mai usoare si rapide modalitati de racorire, contribuind din plin la satisfactia si buna dispozitie a clientilor dumneavoastra. Intrucat un singur pahar de suc nu este niciodata suficient, profiturile barului pe care il administrati sau conduceti vor spori si ele.

 

Exemplu produs: Dispenser granita, Virtus Group GmbH, 2 bazine, 10 litri – pret 5.430 de lei (redus de la 8.008 lei);

 

  1. Vitrina/frigider de bauturi. O vitrina de bauturi are dublu rol: in primul rand, mentine apa, sucul, berea sau vinul la o temperatura constant scazuta, gata de servire, iar, in al doilea rand, prezinta aceste produse intr-o maniera eleganta si usor accesibila. Prin urmare, vorbim despre un dispozitiv absolut necesar in orice unitate de alimentatie publica, pe perioada verii si nu numai.

 

Exemplu produs: Vitrina bauturi, Virtus Group GmbH, 379 de litri – pret 2.049 de lei;

 

  1. Masina de cuburi de gheata. Contrar opiniei publice, cuburile de gheata nu dilueaza bauturile, cel putin pe termen foarte scurt, ci pur si simplu le racesc si le potenteaza gustul, facandu-le mult mai usor si mai rapid de baut. Iar un pahar gol nu poate insemna decat un singur lucru: inca o runda.

 

Exemplu produs: Masina de facut cuburi de gheata, Virtus Group GmbH, 22 kg/24 h, racire cu aer – pret 3.561 de lei;

 

echipamente horeca

 

  1. Storcator de citrice profesional. Nu in ultimul rand, storcatoarele de citrice sunt echipamente HoReCa absolut obligatorii pentru clientii care isi doresc sa „abordeze” vara in cel mai sanatos mod cu putinta, dand gradele din bauturile alcoolice pe vitaminele din portocale, lamai sau grepfrut.

 

Exemplu produs: Storcator de citrice, Virtus Group GmbH, 1.800 RPM – pret 644 de lei.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed