x


  • EUR
    4.8590
    USD
    4.1269
string(10) "publicfeed"

Ele sunt vedetele care își tratează fanii ”cu fundul”! Top 10 cele mai sexy posterioare din showbiz

Deștepte, talentate, înalte, atletice, blonde ori roșcate, mulți admiratori trec peste calitățile vedetelor noastre feminine deoarece consideră că fundul este ”piesa de rezistență”

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 10.08.2020, 17:24

E vară, căldură mare, prilej potrivit ca arătoasele noastre vedete să-și promoveze posteriorul  în semn de mulțumire pentru fani . Ori, pur și simplu, să se laude.

Ajustat de doctorul estetician, bine ”conturat” la sală ori de la Mama Natură, câteva dintre starletele momentului s-au convins de faptul că fundurile le-au scos mereu în evidență, fie admirate pe plajă ori promovate de ele însele pe canalele  de socializare. Tocmai de aceea, și în acestă vară, au vrut să ne convingă că ”stau bine” la această ”categorie”. Vă prezentăm șezuturile divelor României campioane la strâns ”aprecieri” pe Instagram ori Facebook.

Alexandra Stan, Anda Adam, Cristina Bâzu (Morena), Laurette, Adelina Pestrițu, Loredana Chivu, Vica Blochina, Anna Lesko, Xonia și Bianca Drăgușanu sunt ”candidatele” sezonului estival 2020 la cel mai arătos și apreciat posterior de către admiratori.