AcasăMoney&PeopleStiliștii laudă eleganța lui Carmen Iohannis afișată la festivitatea de încoronare de...

Stiliștii laudă eleganța lui Carmen Iohannis afișată la festivitatea de încoronare de la Westminster Abbey, Londra

Klaus și Carmen Iohannis au participat astăzi la procesiunea de încoronare a regelui Charles al III-lea.

Cuplul prezidențial a fost prezent aseară și la recepția găzduită la Palatul Buckingham, eveniment la care a mai participat și Principesa Margareta, custodele Coroanei române și principele consort.

Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis a uimit cu alegerea sa vestimentară inspirată, spun criticii de specialitate vestimentară, afișându-se într-o ținută de culore roz (aseară, la Buckingham), de asemenea, una turcuaz, formată din rochie și palton tip sacou, accesorizată cu o pereche de pantofi tip nude crem. O ținută ce a respectat protocolul comunicat, fapt lăudat de criticii de modă, realizată de apreciata stilistă arădeană Eli Lăslean supranumită ”regina” rochiilor de seară și de ceremonie din moda românească.

Stiliștii laudă eleganța lui Carmen Iohannis afișată la festivitatea de la Buckingham

Astăzi, la ceremonia încoronării Majestăţii Sale Regele Charles al III-lea şi a Reginei Camilla, la Westminster Abbey, au participat zeci de șefi de stat și de guvern.

Onorat să mă aflu astăzi la Londra, pentru a lua parte la festivitățile prilejuite de încoronarea Majestății Sale Regele Charles al III-lea, un moment istoric și o celebrare a tradițiilor monarhiei britanice.”, este mesajul transmis de cuplul prezidenţial, într-o postare pe Facebook.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.