Eli Lăslean, designerul preferat de Carmen Iohannis și Andreea Marin, a primit titlul de Ambasador al Educației

Eli Lăslean, designerul preferat de Carmen Iohannis și Andreea Marin a fost recent recunoscută ca Ambasador al Educației, în cadrul Galei Ziarului News.


Distincția a fost acordată în special pentru proiectul Elli’s cool despre care Eli Lăslean a povestit în interviul pentru Money.ro: „E un demers pe care îl visez de un deceniu – un proiect pentru tineri. Vreau să fac o modă din a avea îndemânarea necesară să creezi ceva. Într-o epocă a digitalizării masive și radicale, toată lumea se plânge că nu mai avem meșteri. Dar este normal, pentru că în școli nu mai există nicio oră de atelier. Copiii nu au șansa să mai pună mâna pe un ac, o ață, un ciocan, un cui… Acum am început la Arad niște cursuri la care s-au înscris 120 de copii între 7 și 15 ani. Eu am constituit o asociație non-profit în memoria soțului meu. Eu cred că în fiecare tânăr este un talent”.

Interviul integral, aici: https://www.money.ro/eli-laslean-clienta-de-astazi-este-femeia-preocupata-de-cariera-de-stilul-clasic/

Recunoașterea a fost primită la începutul lunii noiembrie, în cadrul Galei Ziarului NEWS – CHARITY FOR EDUCATION, un eveniment care și-a dorit să atragă atenția asupra creșterii nivelului de conștientizare și implicare în proiectele care susțin educația de orice fel.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri