AcasăMoney&PeopleEliminare cu scandal din programele Pro TV. A scuipat-o în văzul tuturor,...

Eliminare cu scandal din programele Pro TV. A scuipat-o în văzul tuturor, fapt ce a intrigat telespectatorii

Eliminare cu scandal din programele Pro TV. Concurentă la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Bia Khalifa a agresat-o și scuipat-o pe cunoscuta solistă Ami fără să-i pese de consecințe.

Bia Khalifa, care a debutat direct în costumul ”Evei” în popularul reality show, pe numele său Bianca Niculai, a dovedit că nici cele 8 clase pe care le-a urmat la școală, după cum a recunoscut, nu au ajutat-o să se stăpânească în competiția de televiziune din jungla din Republica Dominicană.

Bia Khalifa, a agresat-o și scuipat-o pe cunoscuta solistă Ami fără să-i pese de consecințe!

Eliminare cu scandal din programele Pro TV. A scuipat-o în văzul tuturor

Bia Khalifa, cea care își câștigă traiul oferind conținut video pentru adulți pe platforme de profil, a iscat o ceartă ca la ușa cortului cu solista Ami, concurentă în același reality show. Scandal ce a culminat cu un gest incalificabil. Pe lângă apelative urâte precum ”fă” și înjurături birjărești, Bia Khalifa a scuipat-o la propriu pe Ami, fapt ce i-a convins pe producătorii show-ului să o descalifice.

Ami, după ce a fost scuipată de Bia Khalifa: ”Nu mi-a fost de animale, ci de oameni”

”Sunt plină de recunoștință pentru tot ceea ce am și pentru tot ceea ce iubesc! Show-ul asta m-a surprins în toate modurile posibile. Plăcute și mai puțin plăcute. M-a trezit la realitate și-am descoperit că cel mai teamă nu mi-a fost de animale, ci de oameni. Însă tot de la ei am învățat acolo și cum să mă apăr. Nu mi-a fost greu să dorm pe scânduri, nici să beau shake-uri scârboase, ori să îndur foamea. Ci -singurătatea – pentru prima oară am simțit-o pe pielea mea la modul cel mai serios. Am plecat să experimentez ceva nou – iar “noul” a venit și sub forme neașteptate. Pentru prima oară în viață mea am primit -bullying- neplăcut, însă am trecut și de testul asta”, a scris solista Ami pe una din paginile  sale  de socializare.

Andra Gogan, prințesa TikTok-ului românesc, sărbătorește 10 milioane de fani la Sala Palatului

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.