AcasăMoney&PeopleElon Musk și-a făcut vacanța în țara preferată a românilor. A închiriat...

Elon Musk și-a făcut vacanța în țara preferată a românilor. A închiriat chiar yachtul pe care și-a făcut de cap Selly

Selly s-a întors din vacanță mult mai fălos ca niciodată. S-a distrat de minune în paradisul milionarilor și, colac peste pupăză, yachtul pe care s-a distrat și a filmat vloggerul a fost ulterior închiriat chiar de cel mai bogat om din istorie, Elon Musk.

Cel puțin așa pretinde vloggerul român, și el recent intrat în liga milionarilor, la doar 21 de ani.

Însoțit de un grup de prieteni, miliardarul ce deține Tesla și SpaceX își face vacanța în locul țara preferată a românilor în sezonul estival, în Grecia. Nu chiar la all inclusive ci pe un yacht modest având în vedere averea sa colosală, de circa 235 miliarde de dolari americani. Ca și Selly, pe numele său Andrei Șelaru, Elon Musk a dat circa 7000 de euro pe zi pentru vacanța pe ambarcațiunea deținută de firma Mykonos Boat Trips.

Elon Musk și-a făcut vacanța în țara preferată a românilor

Imediat ce au apărut poze cu cel mai bogat om de pe planetă în vacanță alături de un grup de petrecăreți din care s-au numărat afaceristul american Ari Emanuel și soția sa, creatoarea de modă Sarah Staudinger, Selly a simțit nevoia să se laude. ”A fost și fratele Elon în Mykonos și a închiriat aceeași barcă pe care am fost noi. Asta înseamnă să fii influencer! E fix același iaht!”, pretinde Selly într-o postare pe pagina sa de Instagram.

Pe lângă distracția navigării între insulele Mării Egee la bordul unui yacht, Selly a filmat pentru următoarea sa producție cinematografică, dar și pentru promovarea unor produse comerciale.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.