AcasăEconomieElrond devine MultiversX şi lansează trei noi produse pentru Metaverse

Elrond devine MultiversX şi lansează trei noi produse pentru Metaverse

”Elrond, startupul care construieşte tehnologia blockchain la scara internetului, a anunţat la că evoluează şi se transformă în . Compania îşi extinde astfel viziunea de a construi noua economie a internetului, dincolo de frontierele spaţiului fizic şi a ce înseamnă internetul azi”, transmite compania.

MultiversX, fostul Elrond Network, a anunţat şi trei noi produse – care vor sta la baza evoluţiei viitoare: xFabric, xPortal şi xWorlds.

xFabric este un modul blockchain independent (sovereign blockchain) care conţine aplicaţii de bază gata de implementat în câteva minute, complet personalizabile. Include şi un set de funcţii şi aplicaţii pentru orice creator, brand sau companie.

xPortal (care va înlocui aplicaţia Maiar) este un adevarat super app, un portal spre Metavers, şi locul unde îşi au casa identitatea digitală a utilizatorilor, sub formă de “avatar”, toate instrumentele financiare, fiat si crypto, un card de debit dezvoltat în parteneriat cu Mastercard, legături cu prietenii, chat si socializare.

xWorlds este un motor de creare a lumilor digitale. O reţea de metaversuri interoperabile. Un prim mod de a crea “planete” digitale în această nouă lume.

„MultiversX introduce o nouă şi ambitioasă viziune, lansând trei produse noi ce deschid o nouă punte intre Metaverse şi lumea reală. Evenimentul X Day din Paris este locul unde această viziune a fost prezentată, cu sustinerea miniştrilor digitalizarii din Franţa şi România, a intregii comunitati, si unele dintre de cele mai sclipitoare minţi ale industriei.”, a spus pe scena X Day Paris Beniamin Mincu, CEO şi fondator MultiversX (fostul Elrond Network).

De asemenea, conform lui Mincu, „MultiversX introduce un nou cadrul de colaborare şi set de instrumente care creaza premisele pentru un joc cu un impact major şi pozitiv: redefinirea întregului spectru de experienţe umane si reinventarea fiecărei verticale de business în această nouă lumină”

”MultiversX va continua să construiască peste succesul remarcabil al tehnologiei, comunităţii şi ecosistemului Elrond Network. Va continua să avanseze protocolul si instrumentele blockchain scalabile si inovatoare înspre misiunea de a prolifera tehnologia Web3. În plus, va lărgi scala sa iniţială şi va crea oportunitatea unică pentru milioanele sale de utilizatori şi ecosistemul vibrant. MultiversX va reprezenta schimbarea către metaverse, una care apare odată la o generatie şi va utiliza la maximum tehnologia blockchain dezvoltată la Sibiu, antrenând in proces intreaga sa comunitate globală (care a depăsit deja 1 milion de utilizatori in aplicatia Maiar – care va deveni xPortal). La toate acestea se adaugă ecosistemul masiv de parteneri si proiecte care folosesc tehnologia”, precizează compania.

Transformarea a fost anunţată la Palatul Brongniart, fostul sediu istoric al bursei din Paris, unde Jean-Noel Barrot, ministrul francez pentru tranziţie digitală şi telecomunicaţii, Sebastian Burduja, ministrul român al cercetării, inovaţiei şi digitalizării, precum şi importanţi lideri ai industriei din domeniul finanţelor, blockchain, Web3 şi metaverse dezbat până sâmbătă, 5 noiembrie, viziunea MultiversX.

 

 

Ultimele Articole