AcasăGeneralEshop cu și despre cadouri, un business profitabil - Gift Express este...

Eshop cu și despre cadouri, un business profitabil – Gift Express este exemplul perfect 

Cu siguranță, la un moment dat, oricine în viață a trecut prin situația în care avea nevoie de un cadou festiv. Știți deci deja că alegerea acestuia nu este atât de ușoară pe cât poate că pare. Iată deci un model de business, cel de a consilia și de a oferi soluții creative pentru un public în continuă cunoaștere și educare din acest punct de vedere. 

 

A dărui este o artă  

 

Arta de a dărui și a alege mai întâi de toate un cadou este un mix între reguli de bun simt și bune maniere și idei creative ce se pliază într-un anumit context și pentru o anumită persoană. Nu toți sunt experți în asta sau pur și simplu nu tuturor ne vine inspirația. Însă vom găsi cu siguranță cadouri inspirate de pe Giftexpress.ro, un eshop specializat pe această nișă. 

 

Ideea de business a fost una reușită din mai multe puncte de vedere. Eshop-ul adună în același loc opțiuni ce se potrivesc pentru bugete diverse. Dar și tipologia produselor diferă. Pentru că de cadouri avem nevoie cu toții, la un moment dat. Este adevărat că mulți merg și pe un stereotip – femeile sunt greu de mulțumit și foarte pretențioase, vor căuta simbolistica din spatele unei alegeri, de fiecare dată. Cu toate acestea și ele la rândul lor când trebuie să facă un cadou își dau seama că sunt cam neinspirate. 

 

Ce poți dărui unui bărbat care aparent are totul? Ce oferi unui bărbat când îl vizitezi, în convalescență fiind? Așadar, fie că veți dori să căutați idei de cadouri pentru femei sau bărbați, un singur loc le rezolva pe amândouă. 

 

Moda coșurilor cadou

 

A existat o vreme în care se lansa ca modă cadoul de tip coș. Acesta conținea câteva selecții de produse ambalate elegant. Gift Express a adaptat ideea și astfel a ajuns să dețină un stoc variat de coșuri cadou ce pot fi oferite șefilor, iubiților, vecinilor. Produsele care fac parte din componența acestui coș sunt alese pe sprânceană. Aveți zeci de oferte și la fel de multă varietate la capitolul prețuri. 

 

Coșurile cadou erau adesea asociată cu ideea de sobrietate și erau văzute drept cadouri office ideale. Iată că puțină creativitate le face să devină idei surprinzător de bune pentru tot felul de ocazii. 

 

Cine este Gift Express 

 

Gift Express deține magazin fizic de prezentare unde doritorii pot vedea mare parte din stocul de produse și pot obține consiliere profesională. În versiunea online este mai simplu și mai eficient pentru publicul larg, întrucât nu mai depinde de locația în sine. 

 

Importator și distribuitor de cadouri în toată diversitatea lor – pentru diferite ocazii, persoane și preferințe – de la cele de lux și până la cele clasice, Gift Express este o soluție practică și creativă pentru mulți. Tot aici puteți personaliza multe dintre obiectele achiziționate. 

 

Cu o experiență de peste 10 ani în acest domeniu, Gift Express se asociază cu calitate și servicii mulțumitoare pentru toată lumea. 

 

Contact: 

(0799) 200-400; (0733) 985-962

Calea Sagului nr. 223, în incinta Galeriei comerciale Auchan Timișoara, Jud. Timiș

 

Ultimele Articole