AcasăMoney&PeopleEurovision 2022. La ce oră începe transmisiunea primei semifinale pe TVR 1

Eurovision 2022. La ce oră începe transmisiunea primei semifinale pe TVR 1

Eurovision 2022. La ce oră începe transmisiunea primei semifinale pe TVR 1.

Astăzi începe Eurovision 2022 (Eurovision Song Contest), cel mai de tradiție concurs muzical de televiziune din Europa. Televiziunea publică va oglindi popularul show de televiziune pe toată durata sa, începând din acestă seară, odată cu prima semifinală (în direct, începând cu ora 22.00). Finala Eurovision 2022, spectaculosul show muzical organizat de European Broadcasting Union (Uniunea Europeană de Radio și Televiziune) va avea loc sâmbătă, pe 14 mai a.c., începând cu orele 22.00.

Câți bani face logodnicul Andreei Marin! Adrian Brâncoveanu este diplomat

 

Eurovision 2022. La ce oră începe transmisiunea primei semifinale pe TVR 1

La Torino se află de cîteva zile și delegația României în frunte cu WRS, solistul ce ne va reprezenta la ediția cu numărul 66 a concursului și care a impresionat cu două repetiții oficiale dinaintea competiției ce va începe astăzi, pe Arena Pala Olimpico. WRS  va urca pe scenă joi, în  a doua semifinală Eurovision 2022, alături de Australia, Georgia, Cipru, Serbia, Finlanda, Azerbaidjan, San Marino, Israel, Malta, Muntenegru, Cehia, Polonia, Belgia, Macedonia de Nord, Suedia, Estonia și Irlanda.

Show-ului reprezentantului României de la repetiții a strâns peste 140.000 de vizualizări pe canalul oficial Eurovision. ”Am primit o mulţime de mesaje pozitive din partea fanilor, organizatorilor şi jurnaliştilor. Cele  140 de mii de vizualizări pe canalul oficial de Youtube  mă motivează şi mai mult să dau absolut totul în concurs”, a spus WRS, pe numele său Andrei Ursu, reprezentantul României la Eurovision 2022.

VIDEO/ Bono, legendarul solist de la U2 a concertat într-o stație de metro din Kiev

 

Ultimele Articole