x


  • EUR
    4.8743
    USD
    4.0259
string(16) "instant-articles"

EVENIMENT! Gropile din carosabil au împlinit 11 ani! Au fost serbate cu tort și lumânărele

Un sucevean a sărbătorit 11 ani de la apariţia primelor gropi în parcarea noilor blocuri.

Autor: Mihai Voican | Sursa: Money.ro | Publicat: 08.01.2021, 16:19

Un sucevean a sărbătorit 11 ani de la apariţia primelor gropi în parcarea noilor blocuri construite în zona Cartodrom, din municipiul Suceava. Tânărul a pus lumânări într-o prăjitură şi le-a urat la mulţi ani craterelor. Ba chiar i-a mulţumit în mod ironic primăriei pentru că a reparat parcarea. Suceveanul Claudiu Mihăiţă a făcut haz de necaz pentru a atrage atenţia asupra gropilor din parcarea blocurilor construite în zona Cartodrom din municipiul Suceava. El a fotografiat o prăjitură în care a pus două lumânări şi le-a urat „La mulţi ani” craterelor, care ar fi împlinit vârsta de 11 ani.

 

Primul om din România care a MURIT după ce s-a vaccinat anticovid. A făcut infarct imediat

 

Suceveanul a publicat, pe contul său de Facebook, imaginea surprinsă în parcare şi i-a mulţumit ironic Primăriei Suceava pentru că a rezolvat problema. „La mulţi ani gropiţelor de pe Cartodrom! Astăzi împliniţi minunata vârstă de 11 ani. La anul să creşteţi cât mai mari. Vreau să vă mulţumesc pentru toate planetarele, jantele şi braţele ce mi le-aţi stricat. Sunteţi minunate”, a scris Claudiu.

 

Sorin Cîmpeanu are soluția pentru diplomele false. Ce vrea să facă ministrul

 

 

 

 

Pe de altă parte, viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi, a explicat că primăria nu a putut să asfalteze parcarea pentru că abia în luna august a anului trecut a primit prin transfer terenul de la dezvoltatorul imobiliar. Umează să fie parcurşi alţi paşi birocratici obligatorii, până când instituţia va putea bugeta un proiect de asfaltare pe terenul preluat.