AcasăGeneralEvenimente

Evenimente

1 Finantarea prin emisiune de obligatiuni in contextul economico-financiar actual Pe 18 februarie, la Business Center IBC Modern, va avea loc Conferinta Pietei de Capital “Finantarea prin emisiune de obligatiuni in contextul economico-financiar actual”, care aduce in prim-plan emisiunea de obligatiuni ca metoda optima de finantare in perioade in care economia se afla in dificultate. Partea a doua a Conferintei va cuprinde o prezentare a operatiunilor care trebuie realizata pentru accesarea imprumutului obligatar.
 
2 Retail Business Revista Magazin Progresiv organizeaza pe 18 februarie, la Hotelul Radisson Sas, un eveniment pentru industria de retail. Cu aceasta ocazie, vin in Romania, pentru prima data, doi specialisti in management de Retail si Servicii, de reputatie mondiala, care transforma teoria in practica si experienta in succes: Brad Worthley (www.bradworthley.com) si Veronica B. Karlsson (www.betterbusiness.se). Este un eveniment de o zi, in care cei doi le vor impartasi participantilor din experienta lor pentru a-i ajuta sa creasca performanta angajatilor si productivitatea unitatilor de retail, fie ca se numesc magazin, showroom sau sucursala.
 
3 Marketing si Tehnici de Vanzare in relatia B2B Intre 20 si 22 februarie, la Hotel Cautis din Azuga, C&C Competent Consulting organizeaza cursul “Marketing si Tehnici de Vanzare in relatia B2B” care isi propune sa ofere directorilor instrumente practice de analiza, comunicare si rezolvare creativa a actiunilor de marketing si vanzari pentru obtinerea de rezultate optime in piata. Parcurgand acest curs, participantii vor putea sa cunoasca cele mai recente elemente legate de tehnicile si metodologiile moderne de marketing; sa evalueze diferentele in modul de abordare, valorile cautate si asteptarile pietei, elemente ce pot fi folosite constructiv in obtinerea succesului proiectelor de dezvoltare a companiei.
 
4 Conferinta “Contractul European de Asigurare” Pe 16 februarie, la Hotel Royal Bucuresti, are loc conferinta “Contractul European de Asigurare”. Grupul de lucru desemnat de catre Comisia Europeana sa dezvolte si sa dezbata principiile unui tip de contract de asigurare uniform la nivel european, se va afla in tara noastra, pentru a cauta sa inteleaga realitatile pietei de asigurari din Romania, conditiile in care pot fi adaptate si adoptate noile principii de asigurare, precum si cadrul legislativ care va sta la baza modificarilor ce vor surveni.

Ultimele Articole