EXCLUSIV: Adriean Videanu despre viitorul guvern

0
EXCLUSIV: Adriean Videanu despre viitorul guvern

Este părerea coordonatorului campaniei ARD, Adriean Videanu, care a încercat să facă un exerciţiu de sinceritate, propus de jurnalistul Radu Soviani, dar a evitat să spună ce va face în cazul în care alianţa îl va nominaliza pe el pentru funcţia de premier.

 

“Domnule Soviani, am să fiu sincer faţă de dumneavoastră şi faţă de telespectatori: nu sunt nominalizat! (…) Eu cred că avem colegi în interiorul alianţei care pot să ducă foarte bine mai departe acest mandat. Şi am să fiu foarte direct şi sincer: e vorba despre domnul Ungureanu, care şi-a început un mandat de Prim Ministru, din punctul meu de vedere cu o perspectivă foarte bună!” ADRIEAN VIDEANU, coordonator campanie ARD

 

Fostul ministru de Finanţe nu exlude însă ca la cererea ARD să accepte funcţia de premier. “Permiteţi-mi să nu vă dau un răspuns în momentul de faţă, pentru că sunt foarte multe elemente care concură la un răspuns tranşant şi sincer.”

 

O sarcină foarte grea în viitorul guvern o va avea ministrul de Finanţe. Videanu avansează un nume:

 

“Sincer, eu cred că Bogdan Drăgoi, chiar dacă nu este angajat politic la vârf, este un ministru de Finanţe care ar putea performa foarte bine în aplicarea acestui program de guvernare!”