AcasăInstant ArticlesExecuții pe bandă rulantă în Guvern! Doi grei au fost dați afară

Execuții pe bandă rulantă în Guvern! Doi grei au fost dați afară

Noul ministru al Afacerilor Interne, Marcel Vela, taie în carne în instituția pe care abia a preluat-o. După zecile de demiteri semnate de premierul Ludovic Orban, și Vela a început să facă curățenie în minister. A dat afară doi grei cu funcții importante în această instituție.

 

Totul s-a întâmplat după ce acesta nu a fost informat în legătură cu deciziile pe care le-au luat și pentru că au decis subiectiv, fără a-l informa. Marcel Vela a decis să-i dea afară pe șeful Direcției Resurse Umane și pe cel al Direcției Audit din cadrul MAI.

 

Noul șef de la Interne nu a dorit, însă, să le facă publice numele celor doi oameni „executați”. „Da, de la Resurse Umane și de la Audit. E chestor. Nu contează numele, că nu vreau să-i jignesc sau să le fac reclamă. Sunt responsabili în minister care nu m-au informat în legătură cu o decizie pe care au luat-o cu privire la bunul mers la ministerului și au decis subiectiv, fără să informeze ministrul”, a declarat Marcel Vela, conform B1TV.

 

Astfel, noul ministru al Afacerilor Interne, Marcel Vela, pare că se ține de cuvânt și începe curățenia în interiorul instituției.

 

 

 

Ultimele Articole