AcasăEconomieExecutivul a adoptat o ordonanţă care asigură finalizarea obiectivelor de investiţii finanţate...

Executivul a adoptat o ordonanţă care asigură finalizarea obiectivelor de investiţii finanţate prin etapa I a PNDL

„Continuăm să sprijinim proiectele comunităţilor locale. Fără această măsură ar fi în pericol multe investiţii finanţate, ale căror construcţie a fost începută deja. De aceea, este esenţial ca aceste proiecte să aibă continuitate pentru dezvoltarea constantă a comunităţilor locale şi pentru gestionarea eficientă a sumelor deja alocate de la bugetul de stat”, a precizat ministrul Dezvoltării Cseke Attila, potrivit unui comunicat de presă al MDLPA.

Din numărul total de 4.502 obiective de investiţii incluse în PNDL etapa I, 733 obiective de investiţii sunt vizate de decizia de vineri. Beneficiarii au posibilitatea de a solicita Ministerului Dezvoltării prelungirea valabilităţii contractelor de finanţare, cu o perioadă de până la 2 ani, în ultimele trei luni ale contractului.

Totodată, beneficiarii PNDL etapa I care, până la data solicitării de prelungire a valabilităţii contractelor de finanţare, nu au solicitat niciun transfer de la bugetul de stat pentru finanţarea obiectivelor de investiţii ce fac obiectul contractelor, nu vor putea beneficia de prelungirea contractelor de finanţare, mai indică sursa citată.

Ultimele Articole