x


  • EUR
    4.8393
    USD
    4.2695
string(10) "comunicate"

EXPERȚII F5 SE ÎNTÂLNESC LA BUCUREȘTI

București, joi 14 martie 2019. F5 Networks și Veracomp vor găzdui la București, la Stejarii Country Club, în data de 20 martie, unul dintre cele mai importante evenimente de securitate ale anului, F5 SOLUTIONS DAY.

Author: Catalina Mares | Sursa: Money.ro | Publicat: 14.03.2019, 16:16

Forumurile F5 și evenimentele de tip SOLUTIONS DAY sunt organizate de producător în întreaga lume, reunind experți din industrie și lideri de piață pentru a analiza și discuta despre cele mai recente tehnologii, tendințe, provocări, soluții de securitate și cloud în contextul unui mediu informatic aflat în permanență schimbare.

F5 Solution Day care va avea loc la București face parte dintr-o serie de evenimente dedicate clienților și utilizatorilor de soluții de securitate, organizate de F5 la nivel mondial (Londra, Varșovia, Milano etc). Această ediție va fi dedicată factorilor de decizie și specialiștilor IT, care trebuie sa asigure siguranța și securitatea infrastructurilor IT multicloud. Se estimează că evenimentul va aduna peste 150 de participanți.

Pe parcursul unei zile, participanții vor putea asista la prezentări interactive, studii de caz și demonstrații relevante de soluții. Totodată, va fi o oportunitate pentru clienții existenți și viitori de a interacționa cu experții F5.

Odată cu proliferarea mediilor complexe hibride și multi-cloud, crește nevoia imperativă a organizațiilor și a companiilor de a se baza pe o securitate consistență care să susțină fiabilitatea și performanța aplicațiilor. Scopul solutiilor F5 este să asigure o viziune completă asupra securității infrastructurii și un nivel constant de performanță a aplicațiilor în contextul în care companiile se confruntă cu o presiune tot mai mare de a-și alinia serviciile și aplicațiile multi-cloud la exigențele pieței“, afirmă Jakub Sumpich, F5 Networks. “Solutions Day F5 are rolul de a oferi clienților noștri o mai bună înțelegere a întregului potențial pe care îl au soluțiile F5, precum și o imagine de ansamblu asupra peisajului de securitate și asupra evoluțiilor viitoare predictibile“.

Transformarea digitală a forțat companiile și organizațiile să-și reevalueze structurile, procesele și fluxurile de lucru pentru a fi mai agile. Odată cu migrarea aplicațiilor către cloud, securitatea end-to-end a devenit mai importantă decât oricând: analiza datelor, analizele în timp real ale amenințărilor au devenit imperative ale afacerilor moderne.

Rolul nostru este de a face mai vizibilă inovația tehnologică a F5 Networks și de a o traduce sub forma unor avantaje de business. Împreună cu o rețea dedicată de parteneri, în ultimii ani am reușit să dezvoltăm și să implementăm în România proiecte importante bazate pe soluțiile de securitate F5, ” declară Sergiu Banyai, Business Development Manager, Veracomp. “F5 Solutions Day este o oportunitate excelentă de a vedea modul în care soluțiile F5 lucrează efectiv și în care acestea  se pot  integra cu diverse alte componente din infrastructura de securitate.

Veracomp Europe este, încă din 2012, distribuitor unic al soluțiilor F5 Networks în România. În prezent, la nivel național, există peste 300 de clienți mulțumiți de soluțiile F5 și o rețea de aproximativ 35 de parteneri specializați și integratori instruiți cu diferite niveluri de certificare, capabili să ofere consultanță, implementare și suport tehnic.

Relații cu presa:
Aurelia Butolo
tel: 0727789820

Despre VERACOMP
Veracomp Europe a fost înființat în 2007, iar de atunci a înregistrat o evoluție permanent ascendentă. În prezent, are o rețea extinsă de parteneri specializați, cu prezență la nivelul întregii țări, cărora le asigură un portofoliu variat de soluții de securitate, networking, stocare și telecomunicații, servicii de suport tehnic, presales și educațional. Pentru mai multe detalii, vizitați www.veracomp.ro

Despre F5
F5 oferă celor mai mari companii din lume, furnizorilor de servicii, guvernelor și brandurilor comerciale libertatea de a livra în siguranță orice aplicație, oriunde – cu încredere. F5 furnizează servicii de aplicații pentru securitate și cloud care permit organizațiilor să își exploateze infrastructura la un nivel optim, fără compromise în ceea ce privește viteza și controlul. Pentru mai multe informații, vizitați f5.com.