x


  • EUR
    4.7536
    USD
    4.3072
string(4) "news"

Explodeaza vanzarile de martisoare si cadouri

Creșteri de 10% sau chiar 150% în vânzările magazinelor ale căror produse se potrivesc perfect cadourilor de 1 Martie și 8 Martie. Așa arată prima săptămâna din luna martie, când primăvara este sărbătorită în diferite feluri, iar doamnele sunt răsfățate cu mărțișoare și cadouri.

Author: Mircea Popa | Sursa: Capital.ro | Publicat: 28.02.2015, 8:11

”Este o creștere semnificativă în această perioadă pentru noi, mai ales că în gama produselor pe care le comercializăm se găsesc multe idei de cadouri. În prima săptămână din luna martie, se observă o creștere de 150% față de o săptămână normală”, spune Lucian Adochiței, general manager Pandora România, citată de capital.ro.

Potrivit acestuia, cele mai solicitate sunt produsele cu motive florale și cele cu teme romantice pentru Ziua Femeii, iar bonul mediu intr-o astfel de zi este de aproximativ 300 de lei.

Însă, femeile nu sunt pasionate doar de bijuterii, ci și de pantofi și îmbrăcăminte. Și, chiar dacă perioada reducerilor a trecut, retailerii de pe aceste segmente se așteaptă la o ușoară creștere a vânzărilor între 1 și 8 Martie, cu o valoarea de circa 350 de lei estimată pentru bonul de cumpărături.

Articolul integral pe capital.ro