Facebook dat în judecată pentru UN MILIARD DE DOLARI. Nu e păcăleală!

0
Facebook dat în judecată pentru UN MILIARD DE DOLARI. Nu e păcăleală!

Motivul invocat, potrivit  techcrunch.com,  este faptul că reţeaua socială nu a înlăturat îndeajuns de repede o pagină care chema arabii palestinieni împotriva populaţiei israeliene.

 

Procesul a fost înaintat ieri în Washington de către însuşi Klayman, care este de origine evreu.

 

Klayman, care este fondatorul unei controversate firme de avocatură numită Judicial Watch, a argumentat faptul că Zuckerbert şi Facebook au menţinut pagina de Facebook în mod conştient pentru „a mări veniturile şi pentru a-şi creşte popularitatea pe Internet” a companiei.

 

Pagina a fost înlăturată în data de 29 martie pentru că, potrivit Facebook, îndemna în mod direct la violenţă.

 

Palestinienii erau chemaţi să iasă pe străzi. „Ziua Judecăţii va fi adusă de către noi doar când musulmanii vor fi omorât toţi evreii”, potrivit mesajului paginii de Facebook, care reuşise să strângă deja peste 340.000 de fani.

 

Înlăturarea paginii, care potrivit lui Klayman a fost ordonată după o presiune creată chiar de el, de guvernul Israelian şi de către diverse organizaţii, nu l-a oprit să dea în judecată compania.

 

Activistul argumentează că paguba a fost produsă deja şi că se teme pentru viaţa sa, pentru că a fost ameninţat de către radicalii palestinieni.