x


 • EUR
  4.6975
  USD
  4.1192
 • 0° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  0 km/h
  Umiditate

  0%
  Presiune

  0 hPa
string(4) "news"

Factura la lumină plătită INUTIL din bani publici. Pasajul pietonal de 2 milioane de lei care este NEFUNCȚIONAL de 3 ani

În Râmnicu Vâlcea s-au alocat peste 2 milioane de lei din fonduri europene pentru o pasarelă pietonală nefuncţională. Finalizată de aproximativ 3 ani, este luminată noapte de noapte, „mai ceva ca-n Vegas”, după cum spun trecătorii, însă n-a fost dată în folosinţă nici un minut. Autorităţile susţin că oamenii nu vor s-o folosească, dar de fapt pasarela este încuiată cu lacăt.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 12.01.2018, 11:32 | Actualizat: 12.01.2018, 11:32

Revenind la pasarelă ea reprezintă „o condiţie de siguranţă şi eram obligaţi s-o construim în cadrul proiectului pasajului suprateran, ca să asigurăm o trecere securizată pentru pietoni fiind vorba de o cale ferată”, a ţinut să ne precizeze purtătorul de cuvânt al Primăriei Râmnicu Vâlcea, Daniel Ionescu.

„Şi eu rămân blocat când văd o astfel de construcţie fără utilitate”, spune edilul

Cu toate acestea, oamenii continuă să treacă zi şi noapte peste calea ferată, în ciuda pericolului la care se expun.

Pentru pasarela pietonală s-au investit peste 2,3 milioane lei, în structură, lifturi, aer condiţionat, termopane etc.

Într-o discuţie telefonică cu edilul Râmnicului, în care i-am solicitat să ne spună care este factura lunară pe care râmnicenii o plătesc lună de lună pentru ca pasarela să fie luminată, cine este de vină şi ce se va face în continuare, Mircia Gutău ne-a declarat: „Din păcate şi eu rămân blocat când mă duc pe acolo şi văd o astfel de construcţie fără utilitate”.

 

mai multe, pe adevarul.ro