AcasăMoney&PeopleFestivalul de la Veneția, paradă topless pe covorul roșu /GALERIE FOTO

Festivalul de la Veneția, paradă topless pe covorul roșu /GALERIE FOTO

Cea de-a 79-a ediție a prestigiosului Festival de Film de la Veneția a dat șansa multor vedete să surprindă pe covorul roșu. Ca niciodată, au făcut deliciul fotografilor prezenți la galele premierelor îmbrăcate în ținuite transparente actrițe, modele ori personalități ale showbizz-ului.

În special italiencele, care s-au întrecut în ținute extravagante, amintim Alessandra Ferri, care a dat dovadă de mult curaj pozând cu bustul la vedere, al 59 de ani, alături de fiica sa, Emma. Cele două au fost îmbrăcate de designerul Georgio Armani, actrița Sarah Maestri, prezentatoarea de televiziune Melissa Satta dar și fotomodelul Mariacarla Boscono.

Corneliu Păsat despre afacerea sa de-o viață, Flamingo Boys și Flamingo Girls. Cât cere pentru un show

Festivalul de la Veneția, paradă topless pe covorul roșu

Dincolo de spectacolul monden de pe covorul roșu, în competiția popularului festival, 23 de filme sunt în competiția pentru trofeul Leul de Aur. Premii ce vor fi decernate într-o fastuoasă ceremomie, pe 10 septembrie.

Festivalul de film de la Veneția este cea mai veche manifestare de profil din lume. Faimoasa actriță  Catherine Deneuve a fost invitată de onoare a festivalului și a primit premiul ”Leul de aur” pentru întreaga sa carieră. Printre marile vedete ale filmului invitate la Veneția se numără Penelope Cruz, Sigourney Weaver, Patricia Clarkson ori actorul Timothée Chalamet.

https://www.money.ro/un-an-fara-marele-ivan-patzaichin/

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.