x


  • EUR
    4.7787
    USD
    4.3149
string(7) "general"

Fiecare pe limba lui. Parlamentar: Cine nu-şi face treaba, se reziliază contractul! Constructor: Cum să faci o șosea rapidă de 20 km în 12 luni?

Mai mulţi constructori de autostrăzi au fost prezenţi marţi la dezbaterile Comisiei pentru Transporturi şi Infrastructură din Camera Deputaţilor, unde s-a discutat despre motivele pentru care nu sunt finalizate la termen lucrările precum şi despre calitatea execuţiei. ECONOMICA.NET prezintă principalele declaraţii.

Author: Mihai Voican | Sursa: ECONOMICA.NET | Publicat: 14.02.2018, 8:18

Lucian Bode, deputat PNL şi preşedinte al Comisiei pentru Transporturi, a deschis şedinţa, precizând că scopul este de a afla cauzele blocajelor care au dus la amânarea finalizării autostrăzilor care sunt în execuţie şi mai ales care sunt soluţiile.

 

„În România avem 748 de kilometri de autostradă, dar niciuna nu traversează România de la Est la Vest, de la Constanţa la Nădlac. Avem aproape 200 de kilometri în execuţie. Explicaţiile pentru amânarea finalizării nu mai sunt acceptate de populaţie”, a subliniat preşedintele Comisiei.

 

Prezent la dezbateri, Ministrul Transporturilor, Lucian Şova le-a atras atenţia constructorilor că trebuie să-şi asume responsabilitatea, după câştigarea licitaţiilor.

Articolul integral pe  ECONOMICA.NET