FIERBE BĂNIA! La ce oră începe meciul meciurilor în OLTENIA

0
31
FCU Craiova 1948 vs CS Universitatea Craiova – Primul meci dintre cele două rivale locale se ține duminică, ora 21:00, pe „Ion Oblemenco”, stadionul pe care noțiunea de oaspeți se pierde pentru CS Universitatea Craiova.
Orgoliile sunt ale suporterilor, împărțiți în ceea ce privește numele „adevăratei Știința”.
Casele de bilete au fost luate cu asalt, iar incidentele, deși nedorite, riscă să se producă în orice moment. Între conducători se duce un dialog al jignirilor.
FCU Craiova și-a inaugurat ieri noua bază de antrenament, despre care finanțatorul Adrian Mititelu jr. spunea în vară că este peste cea a lui Bayern Munchen. Investiția i-ar fi costat pe olteni 12 millioane de euro.
Echipa patronată de familia Mititelu beneficiază de o bază de pregătire ultramodernă situată în vestul municipiului Craiova.
Atmosfera este de mult încinsă, probabil că la ora meciului va exploda. Cu câteva zile înainte de derby-ul local, ultrașii celor două echipe au început să comită acte de vandalism.
Primii care au „lovit” au fost suporterii nou-promovatei FCU, care au vandalizat casa lui Sorin Cârțu, președintele de la CSU Craiova.
Pe gardul fostului mare fotbalist al Craiovei au fost scrise mesaje jignitoare, precum „Mori”, „Nu uităm, nu iertăm”, „Cârțu = sifon” și „CSU = clonă”.
După succesul răsunător cu Dinamo, pentru formația lui Laurențiu Reghecampf urmează marea provocare, iar Mihai Rotaru d-abia așteaptă înfruntarea dintre cele două echipe.
„Ne așteptăm la fotbal, trebuie să nu uităm că noi facem fotbal și nu război. Cred că va fi un spectacol, va genera multă emoție, îl așteptăm cu plăcere. Trăim pentru astfel de meciuri, meciuri frumoase, care aduc pasiune. Asta este cel mai important în fotbal. Dacă stai și te uiți la meci ca la teatru și aplauzi nu e fotbal”, a mai precizat acesta.
„De-abia aștept meciul”, a comentat și Adrian Mutu duelul cu nașul Laurențiu Reghecampf.
La Stanleybet, pariul că CS Universitatea Craiova va înscrie în ambele reprize are cota 3,4.