AcasăMoney&PeopleFiica lui Mircea Geoană face nunta la Veneția. Ana și americanul Garrett...

Fiica lui Mircea Geoană face nunta la Veneția. Ana și americanul Garrett au sărbătorit logodna lor la Palatul Mogoșoaia

Ana, fiica adjuctului secretarului general al NATO și logodnicul său, americanul Garrett Cayton au hotărât să nu se căsătorească în țările lor de origine. Cei doi au ales Veneția pentru petrecerea nunții, eveniment ce va avea loc la anul.

Am ales Veneția, pentru că Italia are un loc special în inima noastră. A fost primul loc în care am mers într-o vacanță cu ambele familii. După logodna de acasă, am vrut să găsim un loc frumos și accesibil pentru invitații noștri din America, România și restul Europei.Veneția este destinația visurilor noastre”, a spus Ana Geoană.

Fiica fostului președinte al Senatului României și fostului ambasador al României în Statele Unite ale Americii, Anamaria Geoană (26 de ani) a studiat în Statele Unite (Facultatea de Medicină din cadrul Universității Pennsylvania) și lucrează în domeniul medical. Frumoasa româncă a cochetat și cu modelingul, colaborând cu agenții de fotomodele.

Fiica lui Mircea Geoană face nunta la Veneția

Mircea și Mihaela Geoană, adjuct al secretarului general al NATO, mai au un băiat, Alexandru Geoană, care, de asemenea,  studiază în Statele Unite ale Americii.

Când vorbesc cu fiica mea la telefon sau pe Facetime, uit de orice grijă. Din păcate, deocamdată nu are de gând să se întoarcă în România, își dorește să rămână să lucreze acolo. Acolo însemnând numai Los Angeles, cu toate că a studiat pe Coasta de Est, dar e foarte atrasă de California”, spunea mândru viitorul socru mic, Mircea Geoană.

Barbie de România! Loredana Chivu a investit 20.000 de euro în încercarea de a arăta ca celebra păpușă /FOTO

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.