AcasăEconomieMedia/ComunicareFilme și seriale noi care apar pe Netflix în luna septembrie

Filme și seriale noi care apar pe Netflix în luna septembrie

Netflix aduce mai multe motive pentru care să te bucuri că îți vei petrece mai mult timp liber acasă. Luna septembrie 2022 aduce foarte multe surprize pentru iubitorii de filme, dar și de seriale. V-am pregătit o listă cu cele mai așteptate titluri în această lună, potrivit Netflix News.

Filme Netflix care vor apărea în septembrie 2022

„Dragoste în vilă”/„Love in the villa”

Data lansării: 1 septembrie

„Dragoste în vilă” sau „Love in the villa” este o comedie romantică, în care joacă actoru cunoscuți precum: Kat Graham, din serialul „The Vampire Diaries” și starul din „The Umbrella Academy”, Tom Hopper.

netflix

„Little Women”/„Micuțele femei” vine pe Netflix pe 1 septembrie

Chiar dacă nu este un film nou, trebuie să vă anunțăm că filmul „Little Women” apare pe Netflix pe data de 1 septembrie. Este un film american de dramă istorică de maturitate din 1994, în care joacă și celebra Winona Ryder, fiind regizat de Gillian Armstrong. Filmul se bazează pe romanul în două volume al Louisei May Alcott din 1868-69, cu același titlu.

„Do Revenge”

Data lansării: 16 septembrie

Maya Hawke, actrița celebră din „Stranger Things”, și starul din „Riverdale”, Camila Mendes, face echipă în comedia „Do Revenge”.

„Blonde”

Data lansării: 28 septembrie

Este unul dintre cele mai așteptate filme lansate de Netflix în anul 2022. Ana de Armas joacă rolul celebrei Marilyn Monroe în adaptarea lui Andrew Dominik, după romanul biografic de ficțiune „Blonde” al lui Joyce Carol Oates.

netflix

Noile show-uri Netflix care vor apărea în septembrie 2022

„Cobra Kai”, sezonul 5

Data lansării: 9 septembrie

Serialul Cobra Kai revine pentru al cincilea sezon pe data de 9 septembrie, iar fanii sunt mai mult decât încântați.

„Devil in Ohio”

Data lansării: 2 septembrie

Bazat pe romanul cu același nume, „Devil in Ohio” este o serie thriller limitată de opt episoade, care promite să își țină telespectatorii în suspans.

„Fate: The Winx Saga”, sezonul 2

Data lansării: 16 septembrie

În urma acestuia premiera în februarie 2021, „Fate: The Winx Saga” revine cu cel de-al doilea sezon, după ce a fost lansat în februarie 2021. Dacă primul sezon a avut șapte episoade, al doilea revine cu opt.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.