Firea: Cred că se va propune excluderea mea. Dragnea: Nu voi propune excluderea nimănui

0
8
Firea: Cred că se va propune excluderea mea. Dragnea: Nu voi propune excluderea nimănui

Am ajuns la execuţii publice, la linşaj, pentru că avem curajul să vedem altfel lucrurile şi să şi argumentăm. Nu vrem să dăm o lovitură armată de palat, să preluăm puterea după o baie de sânge. Eu cred că suntem persoane paşnice, nu suntem înarmaţi, am şi nişte pistoale de jucărie. Nu ne permitem să glumim sau să bagatelizăm problemele românilor. Cred că se va propune excluderea mea. De asemenea, o miză foarte importantă, sper să nu se întâmple aşa, este să fie daţi afară din Guvern doi miniştri foarte importanţi care au început să-l incomodeze pe domnul Dragnea”, a declarat Gabriela Firea.

 

Premierul Viorica Dăncilă a ajuns la Parlament în jurul orei 11.30 și s-a dus în biroul șefului PSD, nu în biroul unde se desfășura o ultimă ședință a contestatarilor lui Dragnea. Dăncilă a afirmat că va vorbi în cadrul CEx și nu a mai plecat din biroul lui Dragnea decât când acesta a plecat spre sala unde se ține ședința Comitetului Executiv.

 

 

Viitorul PSD se decide, astăzi, într-o şedinţă care ar fi trebuit să înceapă la 12.30, însă s-a întârziat până după ora 13.00. Membrii Comitetului Executiv al PSD au fost chemaţi la Bucureşti ca să aleagă între Liviu Dragnea şi contestatari adunați în jurul Gabrielei Firea, al lui Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu. Sunt nume importante în tabăra “disidenţilor” şi s-au purtat negocieri intense în ultimele zile. Dar, în acest moment, gruparea care îl susţine pe Liviu Dragnea pare să fie în avantaj. Decizia va aparţine liderilor organizaţiilor judeţene ale partidului, care au cele mai multe voturi în Comitetul Executiv.