Firea dă MAREA LOVITURĂ! Ajunge din nou primar

0
Firea dă MAREA LOVITURĂ! Ajunge din nou primar

Partidele anti-PSD şi Nicuşor Dan sunt pe cale să îi dea un ajutor nesperat Gabrielei Firea să câştige un nou mandat de primar, în condiţiile în care, în loc să decidă un candidat comun care să învingă actualul edil al Capitalei, ţin morţiş fiecare să arunce în lupta reprezentantul lor.

 

Pe 25 septembrie, fostul preşedinte al USR, Nicuşor Dan, a fost ales de membrii USR Bucureşti candidatul partidului pentru următoarele alegeri pentru Primăria Capitalei, iar marţi şi-a lansat programul de candidat. Însoţit de Cosette Chichirău şi Stelian Ion, care la rândul lor urmează să candideze pentru primăriile din Iaşi, respectiv Constanţa, fostul lider USR a reiterat importanţa ca Opoziţia să pună în acelaşi ring cu Gabriela Firea un candidat comun.

 

„Mă consider persoana cea mai potrivită pentru a fi candidatul opoziţiei. Mă recomandă 15 ani de luptă pentru acest oraş, cu succese pe care le cunoaşteţi, cele 180 de mii de voturi pe care bucureştenii mi le-au acordat în urmă cu 3 ani, iar sondajele confirmă ceea ce am spus”, a declarat Nicuşor Dan.