x


  • EUR
    4.8730
    USD
    4.1103
string(7) "politic"

Firea știe de ce nu a câștigat alegerile locale. Motivul halucinant invocat de fostul primar General

Gabriela Firea a pierdut curs pentru Primăria Capitalei în fața lui Nicușor Dan, însă se pare că fostul primar General are și un motiv pentru acest eșec.

Autor: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 29.09.2020, 11:04

Primarul Capitalei Gabriela Firea, care a pierdut în faţa candidatului dreptei Nicuşor Dan cursa pentru un nou mandat, a declarat marţi că atât ea, cât şi colegii săi de la sectoare, au fost afectaţi de campania negativă şi total mincinoasă din online, precizând că ea a făcut campanie pozitivă, în care şi-a prezentat proiectele

”Campania negativă şi total mincinoasă din online ne-a afectat pe mine şi pe colegii de la sectoare” a declarat Firea, precizând că nu are ce să le reproşeze acestora în legătură cu rezultatul alegerilor din Capitală.

Firea a susţinut că ea a avut o campanie pozitivă, în care şi-a prezentat proiectele.

PSD mai are doar un primar de sector, potrivit rezultatelor provizorii ale scrutinului de duminică, primarul Sectorului 4 Daniel Băluţă fiind cel care a obţinut o victorie certă. La sectorul 1, actualul primar Dan Tudorache şi-a clamat luni victoria în faţa candidatei PNL-USR PLUS Clotilde Armand, pe baza numărătorii paralele a voturilor. Scrutinul de la Sectorul 1, care pare câştigat, conform datelor provizorii, de Clotilde Armand, este însă puternic contestat după ce aceasta a descoperit procese verbale falsificate, solicitând intervenţia Poliţiei. ŞI la sectoarele 4 şi 5 sunt acuzaţii de fraudă, formulate de PNL şi de USR PLUS.