x


  • EUR
    4.7607
    USD
    4.2327
string(16) "instant-articles"

Firea vrea să-l demaște pe Dragnea și-l provoacă la o dezbatere televizată

,,Cu cifrele și dovezile pe faţă, la orice televiziune dorește. Să vadă o țară întreagă cine minte și cine spune adevărul”, susține Gabriela Firea, precizând că liderul PSD se face vinovat de tăierea a 180 milioane de euro din bugetul Capitalei şi manipulează când susţine că bucureştenii nu vor fi afectaţi.

Author: Alice Drăghici | Sursa: Money.ro | Publicat: 04.02.2019, 13:38

Gabriela Firea susţine că bugetul a fost construit așa, din dorinţa de răzbunare a lui Liviu Dragnea și îi avertizează pe funcționarii și demnitarii PSD că ar putea răspunde penal dacă vor pune în practică comenzile liderului PSD.

 

„Îl invit pe Dl Dragnea la o dezbatere publică, cu cifrele și dovezile pe față, la orice televiziune dorește, oricât de prietenoasă cu el. Să vadă o țară întreagă cine minte și cine spune adevărul. A tăiat aproape 25% din bugetul Primăriei Capitalei (180 milioane de euro) și spune senin că bucureștenii nu vor fi afectați, pentru că a suplimentat repartiția de bani la sectoare. O mare manipulare! Dl Dragnea se face că nu știe că Primăria Capitalei și cele 6 primarii de sector au prin lege atribuții diferite și, deci, facturi de plătit diferite. Primăria Capitalei plătește pentru toți locuitorii din București: subvenția și investițiile pentru transportul public în comun, subvenția și investițiile pentru termoficarea distrusă în 30 de ani de subfinanțare,dotările și funcționarea celor 20 de mari spitale, iluminatul public, consolidarea blocurilor cu bulină roșie, marile lucrări de infrastructură : poduri, pasaje, supralargiri, marile parcuri, cele 15 teatre etc”, susține pe pagina sa de Facebook, Gabriela Firea.

 

Ea spune că ceea ce face acum Dragnea prin Legea Bugetului este falimentul Capitalei României dintr-un singur motiv : „să se răzbune pe mine, pentru că am avut curajul să-i spun că izolează țară și distruge echipa politică. Dovedește că îi urăște pe bucureșteni, pentru că ei vor avea cu 25% mai puține servicii publice, dacă Bugetul va fi votat în formă actuală de Parlament”.

 

Firea a ținut să le garanteze bucureștenilor, cu sau fără buletin de Capitală, că va lupta „cu această monstruozitate de buget”, și se va adresa tuturor forurilor interne și externe. 

 

„Funcționarii și demnitarii care pun în practică tot ceea ce comandă Dl Dragnea să se gândească de două ori, pentru că vor răspunde personal, posibil chiar și pentru abuz în serviciu. Dumnealui va fugi de răspundere, cum a făcut și în cazul OUG 13 pusă la cale de el : când a văzut că reacțiile sunt negative, a dat vină pe cei mici. Că un adevărat bărbat de stat!
Să nu se mai ascundă după Olguța, Codrin și Doinița! Să vină el personal să explice de ce vrea haos în Capitală!”, a adăugat Firea.