x


  • EUR
    4.7792
    USD
    4.2976
string(16) "instant-articles"

Fiul lui ADRIAN NĂSTASE primește un nou job de la PSD!

Mihnea Năstase, fiul lui Adrian Năstase, a fost numit consilier onorific al vicepremierului Mihai Fifor.

Author: Mihai Voican | Sursa: G4MEDIA | Publicat: 26.07.2019, 8:47

Mihnea-Daniel Năstase, fiul fostului premier Adrian Năstase, a fost numit în funcţia de consilier onorific al viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, Mihai Fifor, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial.

 

Potrivit deciziei publicate joi în Monitorul Oficial activitatea lui Mihnea-Daniel Năstase este neremunerată.

 

Acesta e cel de-al doilea job dat de PSD lui Mihnea Năastase, după ce în ultimii patru ani a fost consilier pentru delegația PSD în Parlamentul European. Inițial, Mihnea Năstase (26 de ani) a fost consilier al fostului europarlamentar PSD Cătălin Ivan, după care a devenit consilier în delegația socialiștilor români de la Parlamentul European odată cu declanșarea conflictului dintre Ivan și Liviu Dragnea.

 

A absolvit Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA). Are un master la London School of Economics and Political Sciences.

 

A urmat, de asemenea, cursurile Universității Americane din Paris. Studiile liceale și le-a făcut în Elveția. El a provocat în 2010 un scandal în liceu, apărând la o petrece cu o zvastică pe umăr. Pentru reeducare, el a fost trimis de tatăl său într-un stagiu la Institutul Elie Wiesel.