AcasăMoney&PeopleFiul lui Bittman s-a ales cu un nou dosar penal! După ce...

Fiul lui Bittman s-a ales cu un nou dosar penal! După ce a fost cercetat pentru trafic de droguri, Alex Bittman a fost prins la volan fără permis

Alex Bittman, fiul lui Bittman s-a ales cu un nou dosar penal.

Dacă în urmă cu patru ani fiul a fost cercetat de DIICOT (Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism) într-un dosar de trafic de droguri, băiatul cel mare al solistului a ajuns iar în fața anchetatorilor. De acestă dată pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere valabil.

Admite cererea formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti de confirmare a ordonanţei de renunţare la urmărire penală în dosarul de urmărire penală nr. ****/P/2022. Constată legalitatea şi temeinicia ordonanţei nr. ****/P/2022 emise de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti la data de 14.12.2022 şi confirmă soluţia de renunţare la urmărirea penală faţă de suspectul Bittman Ioan-Alexandru”, citează Cancan.ro din decizia judecătorilor.

Fiul lui Bittman s-a ales cu un nou dosar penal!

Rebelul fiu al solistului trupei Holograf, ex trapperul DJ Sybro (trap-un nou gen muzical în vogă în rândul tinerilor, combinație între muzica electronica și hip-hop), Alex Bittman s-a afirmat în rândul iubitorilor genului ”mitraliindu-i” cu  texte neoașe,  de genul: ”Mă p*ș pe cineva/ M**e jandarmeria”.

În 2009, Alex Bittman, care este și instructor de sporturi nautice la complexul tatălui său de pe Balta Sulimanu (Autostrada Soarelui), a fost cruțat de oamenii legii, nefiind pus sub acuzare în dosarul de trafic de droguri deoarece cantitatea pe care poliția a găsit-o în posesia sa ar fi fost destinată consumului propriu.

Dan Bittman și textiera Liliana Ștefan au trei băieți, Alex, Patrick și Mark Nicolas.


ProTV readuce ”Clanul”. Primul sezon al superproducției a fost lider absolut de audiență

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.