Fiul prezentatorului TVR Dorin Chioțea, lovit de o mașină! Micuțul a fost operat de urgență ”Inert că o carpă era. A început să plângă horcăind, cu sângele șiroind”

”Au fost cele mai grele minute din viața mea cu copilul pe caldarâm, pe care nu puteam să îl mișc. Nu ai voie să îl miști pentru că nu știi ce fel de traumatisme are. Are multiple fracturi. M-am bucurat că i-am auzit vocea când a început să plângă”, a descris jurnalistul momentele cuplite trăite mai ales că, deși a terminat medicina, nu a putut să facă mare lucru lăsând asta pe seama SMURD-ului. Din fericire, micuțul a ieșit din operație (a fost dus de urgență la Spitalul ”Grigore Alexandrescu”) și pare că totul a decurs cu bine.

Dorin Chioțea: ”Am făcut cunoștință cu oroarea neputinței. Va rog să va rugați pentru el. Doamne-ajută!”

”Mi-am văzut fiul întins pe trotuar, în frigul acestei toamne târzii, după ce soția mea urla din toate celulele ei că ne moare copilul lovit de o masină În primele două minute Victor nu a mișcat, nu a spus nimic. Inert că o carpă era. Apoi a început să plângă horcăind, cu sângele șiroind. Așa a apărut licărul speranței. I-am văzut fruntea crăpată, piciorul stâng răsucit, genunchiul drept tăiat. Aveam senzația că se scurge viață din el și tot ce puteam să fac era să-l păstrez nemișcat. E nimicul absolut necesar în această situație. Așa am făcut cunoștință cu oroarea neputinței, probabil cea mai teribilă stare pe care o poate netrăi un părinte. Au trecut 26 de minute pană când a sosit ambulanță SMURD. În timpul acesta-când cred că am devenit mai bătrân cu 26 de ani-am găsit ceva luciditate să postez pe facebook o poză poate oribilă, dar despre care am gândit că poate face minuni, poate grăbi lucrurile. Și, oricât de paradoxal ar părea, le-a grăbit pt că sute de colegi și de prieteni s-au mobilizat, au sunat la toate cunoștințele posibile”

În sfârșit, după 7 ani de procese, Antonia a reușit să divorțeze! De tot atâția ani este cu Alex Velea!

”Nu voi avea niciodată cuvinte și sentimente să le mulțumesc îndeajuns. Iar din neant, în acea singurătate teribilă, a apărut lângă mine venind de nicăieri doctorița Ioana Nicolau, pediatru la Spitalul Grigore Alexandrescu. Nu am văzut-o în viață mea până azi, dar nu-i voi uită niciodată chipul luminos și calm. Probabil Dumnezeu a trimis-o, pentru că a oprit cu ajutorul Poliției (care în 3 minute a blocat străzile, o reacție colosală!) mașini să ceară șoferilor trusele medicale de prim ajutor. 26 de minute înseamnă timpul pentru care un om cu relații, o persoană publică, cu studii medicale și cu pilele directe și indirecte la care un cetățean obișnuit nici nu visează, îl poate obține în nordul capitalei României pentru fiul sau în această pandemie nenorocită. E dramatic, putea fi tragic, este enorm de lent, dar asta e ce oferă sistemul medical acum. Nu sunt mașini, nu sunt medici, CoViD19 ocupă tot timpul și toate energiile Victor Mihai este un băiețel puternic. Va rog să va rugați pentru el. Doamne-ajută!”

Șerban Copoț, tată pentru a treia oară! De astăzi, prezentatorul iUmor are și fetiță

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri