x


  • EUR
    4.8340
    USD
    4.1662
string(16) "instant-articles"

Florin Cîțu anunță noi facilități fiscale! Trebuie să-i stimulăm pe bun-platnici

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, vine cu vești bune în plină pandemie de coronavirus. Acesta anunță facilități fiscale pentru cei care și-au plătit deja impozitele la stat.

Autor: Catalina Mares | Sursa: Money.ro | Publicat: 19.05.2020, 9:27

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a anunţat că pregăteşte motivaţii fiscale pentru angajatorii bun-platnici, dar şi câteva măsuri pentru cei care lucrează în mall-uri.

“A fost o primă fază a crizei în care s-au injectat bani în economie în toate sectoarele. Intrăm în etapa a doua, şi am intrat şi cu IMM-Invest, dar şi cu alte programe suplimentare unde eu cred că trebuie să alocăm resursele în acele sectoare unde vedem un randament din ce în ce mai mare (…).

Cred că aceste resurse, o parte dintre ele, vor fi decontate la CE, sunt programe şi vom avea un ghid clar în ce sectoare se pot duce. În acelaşi timp, pregătesc motivaţii fiscale pentru angajatori. Am câteva lucruri pentru bun-platnici, pentru că trebuie să-i stimulăm pe cei care sunt bun-platnici în acest moment.

Veţi vedea în perioada următoare că nu ne oprim aici. Mai avem câteva măsuri care să-i ajute. În acelaşi timp, ne uităm la câteva măsuri pentru cei care lucrează în mall-uri, câteva idei, dar sunt şi câteva mall-uri care nu au cerut chirie. Acolo să vedem cum putem să-i ajutăm. Vor avea nevoie de repornire”, a spus Cîţu, conform B1 TV.